Rijschoolnummer: 5097H8
Hoofdlogo-De Motorschool

Wij hebben een vacature!

Lees er hier meer over...

De Motorschool

Onze locaties

Maarten-van-Rietschoten-circuit-De Motorschool
Locatie

De Motorschool Arnhem

De Motorschool Arnhem is gevestigd aan de Overhagenseweg 41-C in Velp. Sinds 2011 verzorgen we vanaf deze plek de rijlessen en ook onze techniekworkshop. We staan hier ook altijd klaar voor een kop koffie, een praatje en een snelle check van je motor!

De lessen voertuigbeheersing doen we op het nabij gelegen terrein van Gelredome waar ook de examens worden afgenomen, een thuiswedstrijd dus. In de omgeving zijn we niet alleen snel bij het CBR maar ook makkelijk de Veluwe op en direct naast ons begint de Posbank!

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak
Locatie

De Motorschool Doetinchem

De Motorschool Doetinchem is gevestigd aan de Doetinchemseweg 53 in Zelhem. Voorheen heette De Motorschool Doetinchem, Motorrijschool ten Have. Peter ten Have is dan ook de vaste instructeur van De Motorschool Doetinchem. 

Door de krachten van De Motorschool Arnhem en De Motorschool Doetinchem te bundelen, kunnen we nu nog meer diensten aanbieden. Voor jou een win-win situatie!

Hoog
slagingspercentage

Wij doen voor & volgen
altijd met de motor

Doelgericht
en persoonlijk

Vervolg
opleidingen

Wij staan voor je klaar

Ons team

Hans van Wijk De Motorschool

Hans

Instructeur Velp

Rijdt graag op het circuit, de kick die dat geeft is enorm! De omgang met mensen is het mooiste wat er is. Iemand iets kunnen bijbrengen en steeds beter zien worden is mijn ‘main-goal’. Ik hoop dat leerlingen altijd met een plezierig gevoel terug denken aan het lessen na het behalen van het rijbewijs.

Maarten van Rietschoten De Motorschool

Maarten

Eigenaar, Instructeur

Tijdens zijn studie zat Maarten bij het HTS-racingteam en leerde daar veel over de techniek van motorfietsen. In 2011 combineerde hij de liefde voor motorrijden en interesse voor de techniek en startte hij De Motorschool Arnhem. Als instructeur vind ik dat mijn belangrijkste taak is om over te brengen hoe leuk en divers motorrijden is!

Paul van Wamel de Motorschool

Paul

Instructeur Velp

Paul is sinds 2015 werkzaam als instructeur bij De Motorschool. Naast rijden op zijn off-road motor sleutelt en verbouwt hij graag Harley Davidsons. Wat hem aantrekt in het vak van instructeur is de diversiteit van leerlingen die maar 1 ding gemeen hebben en dat is het willen leren motorrijden.

Peter ten Have De Motorschool Doetinchem

Peter

Instructeur Zelhem

Startte zijn eigen motorrijschool in Middelburg Zeeland. In Doetinchem werd Rijschool ten Have een begrip. Bundelt nu samen met Maarten, Hans & Paul de krachten voor een nog betere rijervaring voor de klant. 

Mathijs vaste instructeur De Motorschool locatie Doetinchem

Mathijs

Instructeur Zelhem

Is zelf enthousiast motorrijder die veel voldoening haalt uit het benutten van de voordelen van de motor. Heeft het altijd leuk gevonden om mensen dingen uit te leggen/te leren. Probeert zelf de voordelen van de motor in het verkeer zoveel mogelijk te benutten en wil dit graag aan de beginnende motorrijder laten zien/uitleggen.