Rijschoolnummer: 5097H8
Logo-De Motorschool-Doetinchem

Wij hebben een vacature!

Lees er hier meer over...

Je motorrijbewijs

Haal je 
in Doetinchem e.o.

Locatie

De Motorschool Doetinchem

De Motorschool Doetinchem is gevestigd aan de Doetinchemseweg 53 in Zelhem. Voorheen heette De Motorschool Doetinchem, Motorrijschool ten Have. Peter ten Have is dan ook de vaste instructeur van De Motorschool Doetinchem. 

Door de krachten van De Motorschool Arnhem en De Motorschool Doetinchem te bundelen, kunnen we nu nog meer diensten aanbieden. Voor jou een win-win situatie!

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak
Wij staan voor je klaar

Ons team in Doetinchem

Maarten van Rietschoten De Motorschool

Maarten

Eigenaar, Instructeur beide locaties

Tijdens zijn studie zat Maarten bij het HTS-racingteam en leerde daar veel over de techniek van motorfietsen. In 2011 combineerde hij de liefde voor motorrijden en interesse voor de techniek en startte hij De Motorschool Arnhem. Als instructeur vind ik dat mijn belangrijkste taak is om over te brengen hoe leuk en divers motorrijden is!

Peter ten Have De Motorschool Doetinchem

Peter

Instructeur Zelhem

Startte zijn eigen motorrijschool in Middelburg Zeeland. In Doetinchem werd Rijschool ten Have een begrip. Bundelt nu samen met Maarten, Hans & Paul de krachten voor een nog betere rijervaring voor de klant. 

Mathijs vaste instructeur De Motorschool locatie Doetinchem

Mathijs

Instructeur Zelhem

Is zelf enthousiast motorrijder die veel voldoening haalt uit het benutten van de voordelen van de motor. Heeft het altijd leuk gevonden om mensen dingen uit te leggen/te leren. Probeert zelf de voordelen van de motor in het verkeer zoveel mogelijk te benutten en wil dit graag aan de beginnende motorrijder laten zien/uitleggen.