Rijschoolnummer: 5097H8
Hoofdlogo-De Motorschool

Wij hebben een vacature!

Lees er hier meer over...

We zijn er voor

Motorrijders van 
alle niveaus

Maarten-van-Rietschoten-circuit-De Motorschool

Het begint natuurlijk met het halen van het rijbewijs. Iedereen leert het best in zijn of haar eigen manier en tempo. De rijlessen worden daar op afgestemd zodat iedereen behalve veel plezier ook het maximale rendement haalt uit de lessen.

Als het rijbewijs binnen is valt er nog steeds een heleboel te leren. Ook dan is De Motorschool het juiste adres. Wij bieden een unieke workshop aan waarbij je je eigen motor leert onderhouden, want ook dat hoort bij motorrijden.

Ook als doorgewinterde motorrijder kan je bij ons terecht. Wil je wat bijleren? Een cursus bochtentechniek, voertuigbeheersing. Of heb je behoefte aan een opfriscursus als je een tijdje niet hebt gereden? We helpen je graag via onze motortrainingen.

Meteen een proefles inplannen?
Voor alle rijders

De motorrijles draait om jouw persoonlijke manier van leren…

Leer jij vooral van gesproken uitleg of ben jij juist iemand die zelf moet ervaren? In het laatste geval is het effectiever om achterop bij de instructeur te voelen dat de motor echt zo schuin door dat hele krappe bochtje kan, dan dat te horen vertellen. En visa versa natuurlijk.

Heb je je rijbewijs en bent je van mening dat er nog iets te leren valt? Je belt, mailt, of laat ons terugbellen en legt uit wat je graag zou willen leren / kunnen. Wij stellen dan een lesprogramma op, toegespitst op wat jij graag wilt en leggen dit vrijblijvend voor. Als het aansluit op jouw verwachtingen maken we een afspraak en kan de pret beginnen.

Hoog
slagingspercentage

Wij doen voor & volgen
altijd met de motor

Doelgericht
en persoonlijk

Vervolg
opleidingen

Meer informatie / aanmelden

Neem contact op

Wil je een proefles aanvragen of heb je een uitgebreide vraag, stuur ons een email of bel ons via onderstaande links…

Arnhem

Overhagenseweg 41C
6883 GS Velp

Doetinchem

Doetinchemseweg 53
7021 BR Zelhem