Rijschoolnummer: 5097H8
Hoofdlogo-De Motorschool

Wij hebben een vacature!

Lees er hier meer over...

Over ons

De Motorschool
Arnhem & Doetinchem

Over De Motorschool

Motorrijles moet meer zijn dan alleen je rijbewijs halen…

Bij De Motorschool leer je motorrijden, uiteraard begint dit met het halen van je rijbewijs. Daarbij leer je de basis en voordat je het weet mag je het zelf gaan doen! Daarna ga je pas de kilometers maken en oefenen wat je geleerd hebt.

We willen dat die basis goed is en raffelen niets af. De beheersing van de motor en het kennen van je eigen beperkingen en kwetsbaarheid in het verkeer is natuurlijk noodzakelijk om die kilometers veilig te maken!

Motorrijden is meer dan alleen een manier van je voortbewegen. Laten we eerlijk zijn, motorrijden is het leukste dat je kunt doen met je kleren aan!

Een motorrijschool voor elke motorrijder!

Heb je dan toch een keer ergens moeite mee hebt, omdat je bijvoorbeeld lang niet hebt gereden of een compleet andere motor hebt gekocht. Misschien heb je wel een val partij gemaakt en is het vertrouwen helemaal verdwenen. Ook dan kan je weer bij ons terecht. We helpen je doelgericht met hetgeen je mee zit of wil leren! Ook als je verder wil; de bergen in, het circuit op? We bereiden je voor en helpen je op weg met onze motortrainingen.

Ook het technische aspect van het motorrijden is iets waar we van houden, zelf sleutelen voor zover het kan, de handen vies en de motor schoon. Voor de motorrijder die ook zelf een gedeelte van het onderhoud wil doen of zelfredzaam wil zijn tijdens een mooie motor reis bieden we onze techniekworkshop aan.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak
Wij staan voor je klaar

Ons team

Hans van Wijk De Motorschool

Hans

Instructeur Velp

Rijdt graag op het circuit, de kick die dat geeft is enorm! De omgang met mensen is het mooiste wat er is. Iemand iets kunnen bijbrengen en steeds beter zien worden is mijn ‘main-goal’. Ik hoop dat leerlingen altijd met een plezierig gevoel terug denken aan het lessen na het behalen van het rijbewijs.

Maarten van Rietschoten De Motorschool

Maarten

Eigenaar, Instructeur

Tijdens zijn studie zat Maarten bij het HTS-racingteam en leerde daar veel over de techniek van motorfietsen. In 2011 combineerde hij de liefde voor motorrijden en interesse voor de techniek en startte hij De Motorschool Arnhem. Als instructeur vind ik dat mijn belangrijkste taak is om over te brengen hoe leuk en divers motorrijden is!

Paul van Wamel de Motorschool

Paul

Instructeur Velp

Paul is sinds 2015 werkzaam als instructeur bij De Motorschool. Naast rijden op zijn off-road motor sleutelt en verbouwt hij graag Harley Davidsons. Wat hem aantrekt in het vak van instructeur is de diversiteit van leerlingen die maar 1 ding gemeen hebben en dat is het willen leren motorrijden.

Peter ten Have De Motorschool Doetinchem

Peter

Instructeur Zelhem

Startte zijn eigen motorrijschool in Middelburg Zeeland. In Doetinchem werd Rijschool ten Have een begrip. Bundelt nu samen met Maarten, Hans & Paul de krachten voor een nog betere rijervaring voor de klant. 

Mathijs vaste instructeur De Motorschool locatie Doetinchem

Mathijs

Instructeur Zelhem

Is zelf enthousiast motorrijder die veel voldoening haalt uit het benutten van de voordelen van de motor. Heeft het altijd leuk gevonden om mensen dingen uit te leggen/te leren. Probeert zelf de voordelen van de motor in het verkeer zoveel mogelijk te benutten en wil dit graag aan de beginnende motorrijder laten zien/uitleggen.

Hoog
slagingspercentage

Wij doen voor & volgen
altijd met de motor

Doelgericht
en persoonlijk

Vervolg
opleidingen

Meer informatie / aanmelden

Neem contact op

Wil je een proefles aanvragen of heb je een uitgebreide vraag, stuur ons een email of bel ons via onderstaande links…

Arnhem

Overhagenseweg 41C
6883 GS Velp

Doetinchem

Doetinchemseweg 53
7021 BR Zelhem