Rijschoolnummer: 5097H8

Wij hebben een vacature!

Lees er hier meer over...

Je motorrijbewijs

Haal je 
in Arnhem e.o.

Motorrijden-in-Arnhem-transparant
Locatie

De Motorschool Arnhem

De Motorschool Arnhem is gevestigd aan de Overhagenseweg 41-C in Velp. Sinds 2011 verzorgen we vanaf deze plek de rijlessen en ook onze techniekworkshopWe staan hier ook altijd klaar voor een kop koffie, een praatje en een snelle check van je motor!

De lessen voertuigbeheersing doen we op het nabij gelegen terrein van Gelredome waar ook de examens worden afgenomen, een thuiswedstrijd dus. In de omgeving zijn we niet alleen snel bij het CBR maar ook makkelijk de Veluwe op en direct naast ons begint de Posbank!

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak
Wij staan voor je klaar

Ons team in Arnhem

Hans van Wijk De Motorschool

Hans

Instructeur Velp

Rijdt graag op het circuit, de kick die dat geeft is enorm! De omgang met mensen is het mooiste wat er is. Iemand iets kunnen bijbrengen en steeds beter zien worden is mijn ‘main-goal’. Ik hoop dat leerlingen altijd met een plezierig gevoel terug denken aan het lessen na het behalen van het rijbewijs.

Maarten van Rietschoten De Motorschool

Maarten

Eigenaar, Instructeur beide locaties

Tijdens zijn studie zat Maarten bij het HTS-racingteam en leerde daar veel over de techniek van motorfietsen. In 2011 combineerde hij de liefde voor motorrijden en interesse voor de techniek en startte hij De Motorschool Arnhem. Als instructeur vind ik dat mijn belangrijkste taak is om over te brengen hoe leuk en divers motorrijden is!

Paul van Wamel de Motorschool

Paul

Instructeur Velp

Paul is sinds 2015 werkzaam als instructeur bij De Motorschool. Naast rijden op zijn off-road motor sleutelt en verbouwt hij graag Harley Davidsons. Wat hem aantrekt in het vak van instructeur is de diversiteit van leerlingen die maar 1 ding gemeen hebben en dat is het willen leren motorrijden.